News Flash:

Cum se face ciorba cu perisoare din peste

18 Iulie 2013
3914 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g peste fara oase * macrou
1 oua
2 catei de usturoi
2 linguri de orez pentru perisoare
50 g orez
2 morcovi
1 ceapa
1 ardei
1 legatura de patrunjel si una de leustean
2 linguri de bulion
bors
sare
piper
menta

Mod de preparare:


Legumele se pun la fiert si cand sunt aproape gata se da focul mic si se adauga perisoare mici (preparate din peste fiert dat prin masina de tocat, oul, orezul si patrunjelul, sare dupa gust si usturoi). Mai tarziu se pune bulionul si borsul. Se serveste cu leustean tocat mic pe deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua orez bulion bors menta leustean tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1567 viz    0 com
1765 viz    0 com
1668 viz    0 com
1474 viz    0 com
1075 viz    0 com
1283 viz    0 com
1135 viz    0 com
1246 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018854 (s)