News Flash:

Cum se face ciorba cu perisoare din peste

18 Iulie 2013
3588 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g peste fara oase * macrou
1 oua
2 catei de usturoi
2 linguri de orez pentru perisoare
50 g orez
2 morcovi
1 ceapa
1 ardei
1 legatura de patrunjel si una de leustean
2 linguri de bulion
bors
sare
piper
menta

Mod de preparare:


Legumele se pun la fiert si cand sunt aproape gata se da focul mic si se adauga perisoare mici (preparate din peste fiert dat prin masina de tocat, oul, orezul si patrunjelul, sare dupa gust si usturoi). Mai tarziu se pune bulionul si borsul. Se serveste cu leustean tocat mic pe deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua orez bulion bors menta leustean tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1470 viz    0 com
1731 viz    0 com
1624 viz    0 com
1421 viz    0 com
1043 viz    0 com
1251 viz    0 com
1091 viz    0 com
1205 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020622 (s)