News Flash:

Cum se face ciocolata de casa

14 August 2012
7557 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr lapte praf
1 pachet de unt
250 gr zahar tos
150 ml apa
2 pliculete de zahar vanilat
50 gr alune / arahide / nuci decojite
2 linguri de cacao

Mod de preparare:

Se pun intr-o cratita pe foc zaharul si apa. Se fierbe continutul la foc domol timp de 7 minute din momentul in care zaharul s-a topit. Se adauga zaharul vanilat. Se topeste instant dupa care se stinge focul. Se adauga untul si se amesteca pana se topeste. De preferat este sa folositi o cratita de teflon si o lingura de lemn plata. Dupa ce s-a topit si untul se adauga laptele praf si alunele. Se amesteca. Se aseaza pasta respectiva intr-o tavita de staniol, caserola de plastic. Se lasa afara la racit, ulterior se poate pune la frigider sau chiar 20-30 min. la congelator. Taiati apoi cubulete.

sursa: femeiastie
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte praf unt zahar tos apa zahar vanilat cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2986 viz    0 com
1822 viz    0 com
3297 viz    0 com
3742 viz    0 com
3235 viz    0 com
4950 viz    0 com
2823 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 23 queries | Mysql time :0.045623 (s)