News Flash:

Cum se face ciocolata de casa

7 August 2013
2578 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g lapte praf
100g unt
2 linguri cacao
100ml apa
450-500g zahar
nuci
alune de padure
stafide
portocala confiata
merisoare
ghimbir confiat (orice poftesti si in catitatea dorita)

Mod de preparare:


Se pun la fiert zaharul, untul si apa si se lasa sa dea in clocot. Din acest moment le mai lasi pe foc inca 5 -6 minute. Cerne laptele praf si cacao intr-un bol si rastoarna peste ele amestecul fiert. Amesteca energic pana cand totul devine o pasta omogena.
Adauga imediat nucile si fructele confiate tocate sau intregi si amesteca sa se incoropreze. Rastoarna totul intr-o tava tapetata cu folie alimentara de plastic sau celofan. Lasa ciocolata sa se intareasca si poti sa o tai in patratele.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte praf cacao zahar stafide portocala confiata ghimbir confiat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024209 (s)