News Flash:

Cum se face ciocolata cu alune

11 Martie 2013
1753 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

260 gr lapte praf
50 gr alune de padure
100 ml apa
100 gr unt
180 gr zahar
50 gr cacao

Mod de preparare:


Lapte praf impreuna cu cacaoa le-am cernut. Apa si zaharul le-am pus pe foc, amestecand continuu pana zaharul s-a topit. Pana la momentul fierberii nu am mai umplat la sirop, iar cand a inceput sa fiarba l-am mai lasat fix 6 minute. Siropul trebuie sa aiba o consistenta vascoasa.
Am oprit focul, am adaugat untul si am amestecat pana la dizolvarea acestuia.
Siropul l-am turnat peste amestecul de lapte praf si cacao, amestecand energic pentru o omogenizare completa. La final am adaugat si alune de padure tocate, amestecand bine compozitia.
Am tapetat cu hartie de copt o tava de chec, si am turnat amestecul. Am dat la frigider de seara pana a doua zi.

Ciocolata de casa cu alune de padure recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte praf apa unt zahar cacao consistenta vascoasa frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1439 viz    0 com
1825 viz    0 com
3883 viz    0 com
5064 viz    0 com
2449 viz    0 com
1908 viz    0 com
1575 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031431 (s)