News Flash:

Cum se face checul din albusuri

9 Decembrie 2013
2286 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 albusuri
6 linguri zahar
6 linguri faina
4 linguri ulei
4 linguri lapte
1/2 plic praf de copt
2 lingurite cacao
1 praf de sare
esenta de vanilie
2 linguri ananas scurs de zeama

Mod de preparare:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste, adaugam uleiul si laptele mixand dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, omogenizam (eu am adaugat putin ciocolata razuita si ananasul).  Turnam compozitia(din care am oprit 2-3 linguri) in tava tapetata cu unt si faina. Amestecam cele 2 linguri oprite cu cacao si cu lingura adaugam deasupra la compozitia din tava. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea.

Lasam sa se raceasca in tava dupa care o pudram cu zahar si o taiem.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029621 (s)