News Flash:

Cum se face checul cu nuca

11 Septembrie 2013
4679 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
100 ml lapte
300 g faina
1 pachet de unt
4 linguri cacao
1 praf de copt
260 g faina
2 linguri de nuca macinata

Mod de preparare:

Intr-o cratita adaugam untul taiat cubulete, zaharul si laptele, punem pe foc mic pana ce zaharul este dizolvat. Luam cratita de pe foc, adaugam cacao si lasam sa se raceasca. Mixam albusurile cu un praf de sare.

Intr-un vas mai mare adaugam amestecul de unt si pe rand cate un galbenus, mixand bine bine dupa fiecare, adaugam faina, praful de copt, nuca macinata, amestecam si la final adaugam albusurile vom omogeniza cu miscari unsoare cu lingura.

Pregatim 2 tavi de chec care le tapetam cu hartie de copt. Turnam compozitia in tavi si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023785 (s)