News Flash:

Cum se face checul cu gris

22 Iulie 2013
3357 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

185 g gris
430 ml fresh de portocale
430 g zahar
250 g unt
2 lingurite coaja rasa de portocale
4 oua separate
150 g faina
3 lingurita bicarbonat de sodiu
260 g iaurt grecesc

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la fiert la foc mediu susul de portocale si 215 g zahar. Dupa ce da in clocot, reducem intensitatea focului si amestecam timp de 5 minute pana cand se ingroasa siropul. Incingem cuptorul la 170 grade. Ungem cu unt o tava de cozonac. Cu un mixer electric se bate untul cu zaharul ramas si coaja de portocale. Incorporam galbenusurile pe rand. Incorporam apoi grisul, faina si bicarbonatul. Adaugam iaurtul si amestecam pana la omogenizare. In alt bol se bat albusurile spuma. Incorporam apoi spuma de albusuri in compozitia cu galbenus. Turnam compozitia in tava si bagam cuptor timp de 50 minute. Turnam siropul pe deasupra si lasam sa se raceasca complet inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gris faina iaurt grecesc foc mediu clocot mixer electric omogenizare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1321 viz    0 com
1415 viz    0 com
1546 viz    0 com
1329 viz    0 com
1245 viz    0 com
2521 viz    0 com
1223 viz    0 com
1033 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037936 (s)