News Flash:

Cum se face cel mai delicios CHEC cu ciocolata

8 Februarie 2017
9067 Vizualizari | 0 Comentarii
Mod de preparare:

200 gr faina
200 gr zahar
125 gr unt sau margarina
125 ml lapte (1/2 cana)
100 gr ciocolata amaruie
3 galbenusuri
2 plicuri zahar vanilat
1 varf de cutit sare

Modul de preparare:

Ciocolata se da la frigider 10 minute, apoi se sfarama cu telul sau sucitorul. Se toarna zaharul peste jumatate dintr-un pachet de unt si se freaca spuma, cu mixerul.
Se adauga pe rand: galbenusurile, laptele, faina, zaharul vanilat si un varf de cutit sare fina. Se unge tava (tavile) de chec cu unt sau margarina sau se tapeteaza cu hartie de copt. Se toarna jumatate 3/4 din compozitia de chec, se presara ciocolata. Se toarna si restul de compozitie.
Se baga tavile in cuptorul incalzit. Se lasa la foc potrivit (200 grade C ) pana cand se coace deasupra. Se incearca infigand o scobitoare checul e facut daca scobitoarea iese uscata. Se lasa checul sa se raceasca un pic in tavi, apoi se scoate pe un fund de lemn.

sursa: internet-bun
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec ciocolata chec pufos retete chec
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017363 (s)