News Flash:

Cum se face cascavalul pane

4 Decembrie 2013
1888 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr cascaval
2 oua
pesmet
faina
sare
piper

Mod de preparare:

Taiem felii de cascaval grosute. Batem bine ouale cu sare si piper dupa gust. In 2 farfurii adaugam faina si pesmetul. Feliile de cascaval le trecem prin faina, oul batut, pesmet si repetam incam o data (avand grija sa acoperim bine cascavalul sa nu ne trezim ca ne curge in tigaie). Se prajeste in uleiul incalzit cca 2 min pana se rumeste frumos pe ambele parti.
Se scoate pe un servetel absorbant.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1920 viz    0 com
1454 viz    0 com
2680 viz    0 com
2029 viz    0 com
3205 viz    0 com
1300 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017282 (s)