News Flash:

Cum se face carpaccio cu pere si sunca

22 Februarie 2012
1728 Vizualizari | 0 Comentarii
Carpaccio cu pere si sunca cruda uscata
Ingrediente:

5-6 felii de sunca cruda uscata
1 para rosie, golita de seminte, taiata felii cit mai fine
frunze de patrunjel pentru decor
30-50 ml otet balsamic rosu, fiert la foc mic cca 10 minute, pana se ingroasa
piper

Mod de preparare:

Feliile de para le asezam pe o farfurie intr-o forma cit mai estetica, iar alaturi asezam sunca, pliata nitel, incercind sa-i dam forma de trandafi. Am decorat cu frunzulite de patrunjel, am presarat ceva piper proaspat risnit si am turnat sosul balsamic in jur.
Carpaccio cu pere si sunca cruda uscata pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

para rosie piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014291 (s)