News Flash:

Cum se face cannelloni cu carne

25 Aprilie 2012
7051 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cannelloni cu carne
Ingrediente:

Pentru sosul bechamel:

4 linguri unt
1 litru lapte
4 linguri faina
2 linguri parmezan sau cascaval ras
sare
piper
nucsoara

Pentru umplutura de carne:

1 cutie cannelloni
500 gr rosii
700 gr carne tocata
3 cepe
2 linguri ulei
200 ml suc de rosii
1 cana supa de legume
sare
piper

200 gr cascaval

Mod de preparare:

Sos Bechamel:

Punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Condimentam cu sare si piper si dam deoparte. Adaugam parmezanul sau cascavalul si omogenizam bine.

Umplutura de carne:

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in 2 linguri de ulei, pana devine usor sticloasa. Adaugam carnea si lasam pana scade zeama lasata. Intre timp oparim si curatam rosiile. Le dam pee razatoare, adaugam peste carne rosiile si supa de legume si lasam la foc mic pana scade toata zeama, iar carnea este bine patrunsa. Condimentam cu sare si piper si lasam la racit.

Fierbem cannelloni conform instructiunilor de pe pachet. Umplem cannelloni cu amestecul de carne. Intr-o tava mai inalta punem sos Bechamel (circa 2 polonice), apoi asezam cannelloni. Punem sucul de rosii deasupra, apoi presaram cascavalul ras pe razatoarea cu gauri mici. Punem deasupra o folie de aluminiu si dam la cuptor circa 20 de minute, apoi indepartam folia si lasam pana se rumeneste cascavalul deasupra.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

unt lapte faina parmezan cascaval sarepipernucsoara cannelloni rosii
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015887 (s)