News Flash:

Cum se face bulzul?

19 August 2014
2558 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g carnati
1 lingura cu unt
2 oua
150 g branza rasa
50 g kaizer
1 cana cu malai
50 g muschi (puteti folosi si bucati de friptura ramase in frigider sau resturi de pastrama sau muschi)

Mod de preparare:


Se prepara o mamaliga mai moale din o cana cu malai la trei cani cu apa. Branza se da pe razatoare. Carnea se taie cubulete si se prajeste usor. Intr-un vas pentru cuptor se pun un strat de mamaliga, un strat de branza rasa, unul de cubulete de carne, apoi iar un strat de mamaliga si unul de branza. Se introduce in cuptor pana cand branza de topeste putin. Intre timp prajiti ouale incat sa fie moi si puneti-le deasupra. Presarati un strat de branza si apoi introduceti din nou in cuptor pentru un sfert de ora.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bulz retete bulz bulz carnati retete culinare retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020453 (s)