News Flash:

Cum se face budinca de paine?

14 Mai 2014
2906 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 felii de paine
6-8 migdale pisate
1/2 cana de zahar
1 lingura stafide
1 ou mare
1/4 lingurita de nucsoara rasa
300 ml lapte
1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:

Fierbe laptele cu zaharul. Rupe feliile de paine in bucatele mici si adauga-le in laptele fierbinte, dupa ce opresti focul. Adauga migdalele, stafidele, esenta de vanilie si nucsoara si amesteca bine totul. Lasa compozitia sa se raceasca, apoi adauga oul si mixeaza bine compozitia. Caramelizeaza doua linguri de zahar pe fundul unui vas, avand grija sa acoperi si marginile cu caramel. Adauga compozitia de budinca, apoi pune vasul intr-o oala cu apa, pe foc, la bain-marie, timp de 20-30 de minute. Budinca se serveste rasturnata si rece.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca budinca paine retete paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3497 viz    0 com
1499 viz    0 com
2321 viz    2 com
1465 viz    0 com
2064 viz    0 com
1692 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014588 (s)