News Flash:

Cum se face budinca de lamaie

17 Iulie 2013
2640 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lamai mari
600 ml smantana
150 g zahar pudra
4 pliculete de gelatina
150 ml lapte integral
6 minibezele

Mod de preparare:

Decojeste lamaiele usor si stoarce-le apoi. Amesteca intr-o tigaie medie smantana cu zaharul si lasa-le sa fiarba aproximativ 2 minute. Pune gelatina intr-un bol cu apa si las-o 5 minute sa se dilueze, apoi adaug-o peste crema de smantana si amesteca bine pana se ingroasa putin. Adauga si zeama de lamaie si mai lasa compozitia pe foc 2 minute. Strecoara apoi crema cu ajutorul unei site si amestec-o cu laptele.

Pune budinca in forme micute, apoi da-o la rece pentru cateva ore.
Budinca de lamaie se serveste rece, cu minibezele si frisca.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana zahar pudra lapte integral minibezele tigaie medie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020315 (s)