News Flash:

Cum se face budinca de ciuperci?

21 Mai 2014
2019 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g faina
100 g branza telemea
100 g unt
250 g ciuperci albe
250 ml lapte de vaca
4 oua mari
patrunjel
marar
piper

Mod de preparare:

Ciupercile se trec prin masina de tocat. Intr-un castron de 3 l, se pun untul si faina care se amesteca sa se infirbante, un minut, totul se stinge cu laptele fierbinte adaugat treptat, amestecand bine, ca sa nu se formeze cocoloase. Castronul se ia de pe foc, se pun imediat ciupercile, impreuna cu zeama pe care au lasat-o, mararul si patrunjelul tocat si piperul. Cand sosul este aproape rece, se adauga galbenusurile si branza rasa. Albusurile batute spuma tare se amesteca usor cu compozitia, numai prin rasturnare si apoi se rastoarna intr-o cratita de 2 l. Se coace 40-50 minute in tava cu apa fierbinte, introdusa din timp in cuptorul bine infierbantat. Se serveste presara cu cascaval.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete budinca budinca ciuperci retete ciuperci sfaturi culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020615 (s)