News Flash:

Cum se face budinca de banane cu vanilie

29 Iunie 2017
216 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua mari
100 grame zahar
3 linguri de faina
Un praf de sare
200 ml lapte
½ lingurita extract de vanilie
napolitane cu vanilie
4 banane coapte

Mod de preparare:


Separa galbenusurile de albusuri si pune-le pe ultimele deoparte. Adauga un singur ou intreg peste 3 albusuri.
Intr-o cratita, adauga mai intai ingredientele uscate: zaharul, faina si sarea. Incorporeaza amestecul de oua, apoi laptele. Pune amestecul pe foc mediu pentru 10 minute. La final, adauga si extractul de vanilie.
Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Intr-o tava dreptunghiulara mai adanca, aranjeaza napolitanele si crema pe straturi, dar adauga intre ele si un strat de banane taiate rondele. Termina cu un strat de budinca. Pune budica la cuptor pentru aproximativ 10-15 min, insa ai grija sa nu se arda.
Decoreaza totul cu felii de banane taiate.

sursa: elle
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua sare banane coapte cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019680 (s)