News Flash:

Cum se face borsul oltenesc

14 Martie 2013
1962 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g slanina cu boia
200 g fasole fideluta
3 morcovi
3 fire de praz
2 ardei
3 cartofi
3-4 rosii
1 praf boia iute
bors
sare
patrunjel
piper

Mod de preparare:

Mai intai, taie slanina cubulete si caleste-o putin la foc mic. Dupa ce s-a calit, scoate cubuletele si lasa-le sa se scurga pe un prosop absorbant. Separat, curata toate legumele, spala-le bine, taie-le marunt si pune-le in oala sa fiarba la foc potrivit. Dupa ce au fiert toate legumele, scoate rosiile si morcovii si paseaza-le la blender, apoi adauga-le din nou in ciorba si lasa-le sa mai fiarba putin. La final adauga sare, piper, borsul, cubuletele de slanina si rondelele de praz.
Borsul oltenesc se serveste ornat cu patrunjel verde si cu boia iute de ardei.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole fideluta morcovi ardei cartofi rosii bors sare patrunjel piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1458 viz    0 com
1586 viz    0 com
1683 viz    0 com
1739 viz    0 com
2348 viz    0 com
3179 viz    0 com
1641 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012682 (s)