News Flash:

Cum se face borsul calugaresc

8 Mai 2017
3458 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg foi de varza
2-4 cepe de marime medie
2-3 buc. ardei gras
1 morcov
2-3 rosii medii
100 ml ulei
bors
sare
o legatura de leustean

Mod de preparare:

Ceapa si ardeiul se curata, apoi se toaca si se calesc in ulei incins, impreuna cu morcovul dat prin rozatoare. Cand sunt patrunse, se adauga varza tocata fideluta si se stinge cu un litru de apa. Se lasa la fiert 30 de minute, apoi se adauga rosiile taiate felii si borsul. Se sareaza dupa gust. Se mai lasa pe foc 15-20 de minute, apoi se adauga leusteanul tocat.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bors calugaresc bors post retete bors bors casa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018572 (s)