News Flash:

Cum se face Amardeen

23 Aprilie 2012
3223 Vizualizari | 0 Comentarii
Amardeen
Ingrediente:

1 folie de “amardeen” de 400 grame
1 litru de apa
1 lingura apa de roze
2-3 linguri de zahar (dupa gust)

Mod de preparare:


Folia de “amardeen” se taie cu o foarfeca( sau se rupe cu mana) in bucati mai mici. Se pun bucatile de “amardeen” intr-un bol si se toarna apa peste ele. Se lasa la frigider 8-10 ore,amestecand din cand in cand cu o lingura, pentru a se dizova uniform bucatile de “amardeen”.
Se pun in blender cu apa de roze si se mixeaza bine, pana s-a obtinut un lichid omogen. Se gusta si in fuctie de gust, se poate adauga zahar.
Se tine la rece pana se serveste. Se poate decora cu seminte de pin (“snobar”), fistic sau frunze de menta.

sursa: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amardeen apa zahar lichid omogen fistic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3995 viz    0 com
6025 viz    1 com
1574 viz    0 com
2706 viz    0 com
2498 viz    0 com
2092 viz    0 com
1235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022329 (s)