News Flash:

Cum se face Amardeen

23 Aprilie 2012
3181 Vizualizari | 0 Comentarii
Amardeen
Ingrediente:

1 folie de “amardeen” de 400 grame
1 litru de apa
1 lingura apa de roze
2-3 linguri de zahar (dupa gust)

Mod de preparare:


Folia de “amardeen” se taie cu o foarfeca( sau se rupe cu mana) in bucati mai mici. Se pun bucatile de “amardeen” intr-un bol si se toarna apa peste ele. Se lasa la frigider 8-10 ore,amestecand din cand in cand cu o lingura, pentru a se dizova uniform bucatile de “amardeen”.
Se pun in blender cu apa de roze si se mixeaza bine, pana s-a obtinut un lichid omogen. Se gusta si in fuctie de gust, se poate adauga zahar.
Se tine la rece pana se serveste. Se poate decora cu seminte de pin (“snobar”), fistic sau frunze de menta.

sursa: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

amardeen apa zahar lichid omogen fistic
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3937 viz    0 com
5951 viz    1 com
1514 viz    0 com
2657 viz    0 com
2401 viz    0 com
2045 viz    0 com
1209 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014264 (s)