News Flash:

Cum se face aluatul pentru pizza

8 Februarie 2017
2222 Vizualizari | 0 Comentarii
Aluatul pentru pizza trebuie sa fie nu numai gustos dar si sanatos. In locul aluatului clasic, din faina alba, iti recomandam un aluat preparat faina integrala.
 
Ingrediente:

10 gr drojdie proaspata
230 ml apa calda
256 gr faina integrala
35 gr germeni de grau
1 lingurita sare
1 lingura miere

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 175 grade Celsius. Dizolva drojdia in putina apa calduta. Adauga putina faina pana obtii o maia cremoasa.
Intr-un bol incapator combina faina cu germenii de grau si sarea. Fa o gaura in mijloc si adauga maiaua si mierea. Framanta aluatul adaugand cate putina apa. Lasa-l sa creasca timp de 10 minute.

Pe o suprafata presarata cu faina intinde aluatul si adauga-l in tava tapetata cu hartie de copt. Inteapa-l din loc in loc cu o furculita. Adauga ingredientele pentru pizza, dorite.
Coace-l timp de 5-10 minute sau pana devine crocant pe margini.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat pizza aluat miere aluat faina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1821 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024190 (s)