News Flash:

Cum se fac turtitele chinezesti cu ceapa verde

29 Februarie 2012
6969 Vizualizari | 0 Comentarii
Turtite chinezesti cu ceapa verde
Ingrediente:

200 g faina de grau
120 g apa clocotita
3 linguri ceapa ciorii uscata si maruntita
1/2 lingurita sare
2 lingurite ulei de susan
3 linguri ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare:

 
Intr-un castron amestecam faina cu sarea, si adaugam apa fiarta. Amestecam cu o lingura,apoi cu mana si framantam putin. Lasam sa se odihneasca vreo 15-20 minute, dupa care impartim in 8 bucati,  luam cate o bucatica de aluat si o intindem cu sucitorul intr-o foaie foarte subtire. Ungem foaia cu ulei de susan, apoi presaram ceapa verde pe ea, rulam foaia de aluat ca pe o clatita apoi formam un melcisor din ea. Dupa aceea intindem cu sucitorul o turtita subtire. Se prajeste in putin ulei incins. Se servesc calde.
Turtite chinezesti cu ceapa verde pregatita de Misha.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa ceapa ciorii sare ulei vegetal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5399 viz    0 com
2742 viz    0 com
2247 viz    0 com
1996 viz    0 com
3259 viz    0 com
3169 viz    0 com
1931 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019419 (s)