News Flash:

Cum se fac trufele cu branza

14 Martie 2013
2012 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 g branza de burduf
boia dulce
2 linguri smantana acra
marar uscat

Mod de preparare:

Branza de burduf se da prin razatoare sau se sfarama si se amesteca cu smantana. Se formeaza bilute care se tavalesc prin marar uscat si prin boia dulce. Se aseaza pe platouri si se tin la frigider pana la servire. Bilutele mai pot fi "glazurate" cu seminte de mac sau susan amestecat cu chimen.

Trufe de branza recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia dulce smantana acra marar uscat razatoare platouri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3118 viz    0 com
1214 viz    0 com
2131 viz    0 com
3665 viz    0 com
2403 viz    0 com
2180 viz    0 com

Comentarii (1)

Bucatarul Sef  | #205
Orice prostie care ii trece cuiva prin cap, poate primi denumirea de trufa??? Macar stie Simona asta ce e trufa cu adevarat???
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020353 (s)