News Flash:

Cum se fac torcetti al burro

15 Februarie 2012
1530 Vizualizari | 0 Comentarii
Torcetti al burro
Ingrediente:

250 g faina
60 ml bere
125 g unt
zahar de trestie
2 linguri de zahar
ciocolata pentru decor (facultativ)
 
Mod de preparare:

Facem aluatul cu robotul sau cu miinile. Amestecam bine untul cu faina, apoi adaugam zaharul si berea /blonda-neagra. Vom obtine un aluat molcut pe care-l invelim in folie transparenta si-l punem in frigider pentru circa 30 de minute. Scoatem aluatul de la frigider, il impartim in bucati de circa 20 g fiecare, apoi din fiecare bucatica facem snurulete lungi, pe care le tavalim in zahar de trestie, iar in tava tapetata cu hirtie de copt, le dam ce forma vrem noi.
Le-am lasat la rece circa 20 de minute, timp in care am incalzit cuptorul la 200 de grade, le-am stropit cu apa, le-am bagat la cuptor pentru 15 minute, le-am stropit din nou cu apa si le-am mai lasat cca 4 minute, depinde cit vrem sa fie de colorati.
Din cantitatile de mai sus rezulta 23-25 de bucati. Torcetti al burro pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina bere unt zahar ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028284 (s)