News Flash:

Cum se fac taiteii de casa

18 Februarie 2012
2331 Vizualizari | 0 Comentarii
Taitei de casa
Ingrediente:

ou
faina cat cuprinde

Mod de preparare:

Din toate ingredientele se formeaza un aluat tare, apoi se lasa deoparte in jur de o jumatate de ora (ca sa se aseze glutenul). Aluatul se taie cu cutitul in 4 bucati, care se aplatizeaza usor si se trec pe rand prin rolele de intins (de la cea mai groasa setare catre cea mai subtire, pana cand ajungem la grosimea dorita). Astfel obtinem 4 fasii plate, pe care apoi le trecem prin rolele de taiat taietei. Acestia se pot pune imediat la fiert, fie se pot lasa la uscat, pt. o utilizare ulterioara.
Taitei pregatiti de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina taitei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034383 (s)