News Flash:

Cum se fac snitelele?

22 Aprilie 2014
3666 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300-400 g carne de porc
2-3 catei usturoi
300 g ceapa
100 ml suc de rosii
100 ml ulei de floarea-soarelui
50-100 ml vin alb
piper
1 foaie de dafin
boia dulce
sare

Mod de preparare:

Carnea se taie in snitele de 1 cm grosime, care se bat putin cu ciocanul de carne. Intr-o cratita de 2 l se pune uleiul care se infierbanta un minut; se asaza snitele, unul langa altul, si se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc putin. In uleiul ramas se pune ceapa taiata in felii subtiri si o lingurita rasa de sare. Se caleste la foc mic, pana devine lucioasa, amestecand din cand in cand, ca sa nu se arda. Se adauga, apoi, sucul de rosii, vinul, foaia de dafin, piperul, snitele si apa, cat sa le cuprinda bine. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperite, pana se inmoaie bine carnea, se amesteca. Cand toate sunt fierte se potriveste gustul cu sare si putin vin sau zeama de lamaie si cu usturoi tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete snitele retete carne snitele carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1172 viz    0 com
1119 viz    1 com
1222 viz    0 com
3304 viz    0 com
1284 viz    0 com
2027 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021841 (s)