News Flash:

Cum se fac rosiile umplute cu branza

26 Aprilie 2017
1618 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

8 rosii
400 g branza de burduf
ulei
busuioc
piper
2-3 catei usturoi

Pentru salata:
4 rosii
ulei
cimbru
sare
1 ceapa

Mod de preparare:


Speli, elimini capacul, scobesti si cureti pe interior rosiile. Amesteci branza cu usturoiul pisat si umpli rosiile. Stropesti cu ulei, presari piper si frunze de busuioc tocate. Tai bucati celelalte rosii si toci ceapa. Le amesteci cu putin ulei, cimbru si sare dupa gust si servesti langa rosiile umplute.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii umplute
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1923 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025616 (s)