News Flash:

Cum se fac rondelele de cocos

18 Februarie 2013
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

450 gr faina
75 gr unt topit
2 oua
coaja rasa de portocale (1 lingurita)
coaja rasa de lamaie (1 lingurita)
180 ml lapte cald
45-50 ml ulei
7 gr drojdie uscata
150 gr zahar
100 gr coaja de portocale confiata

Pentru umplutura:

cateva linguri lapte de cocos
1 pliculet fulgi de cocos
putin zahar (dupa gust)

Mod de preparare:

Ingredientele se pun in cuva in ordinea indicata (fara coaja de portocale confiata), apoi se seteaza masina pe programul de framantare (whisk)...eu il setez de doua ori la rand, sa fiu sigura ca e totul amestecat bine.  Urmeza o noua setare pt. programul "dough", care inseamna o noua amestecare a aluatului si dospire. La un moment dat, in acest program, se aude un semnal sonor al masinii (acum e momentul sa adaugam coaja de portocale confiate). Lasam aluatul sa creasca,apoi il scoatem din cuva si-l framantam putin pe o planseta infainata bine. Intindem foaie groasa de cca 2 degete, apoi o ungem cu umplutura de cocos (obtinuta prin amestecarea tuturor ingredientelor, pana obtinem o pasta gustoasa). Rulam foaia de la un capat, pe lungime, obtinand astfel un sul, pe care-l portionam in rondele frumoase. Le asezam cu grija intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu taietura in sus, dupa care le bagam la cuptor pt. cca 15 min ( la 200 grade).

Rondele de cocos recomandate de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat faina unt topit oua lapte cald ulei drojdie uscata zahar umplutura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1124 viz    0 com
1913 viz    0 com
3335 viz    0 com
7108 viz    0 com
1650 viz    0 com
1090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1919 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027069 (s)