News Flash:

Cum se fac piscoturile de sampanie

19 Octombrie 2012
6176 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7 oua
300 gr zahar
zeama de la ½ lamaie
250 gr faina
1 praf de copt
esenta de vanilie
coaja de lamaie
150 gr zahar pudra

Mod de preparare:

Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se incorporeaza zeama de lamaie si mirodeniile, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt. La final se adauga albusurile batute bine spuma. Se pun intr-un cornet si se fac piscoturi, punande-se la copt in tava unsa in prealabil cu unt si faina. Se coc la foc iute 5 minute, apoi la foc slab.S e pudreaza dupa ce sunt scoase din cuptor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dulciuri retete prajituri retete desert retete culinare oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2412 viz    0 com
3370 viz    0 com
3246 viz    0 com
4545 viz    0 com
5613 viz    0 com
1512 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033417 (s)