News Flash:

Cum se fac perisoarele in sos brun

20 Aprilie 2012
2823 Vizualizari | 0 Comentarii
Perisoare in sos brun
Ingrediente:

200 g carne de vita tocata
putin patrunjel tocat
1/2 lingura amidon de porumb
piper
sare

100 g demiglace sauce
50 ml vin rosu
1/2 morcov
6-7 ciuperci champignon
3-4 buchetele de broccoli

Mod de preparare:

Morcovul se taie rondele si se fierbe; buchetele de broccoli se fierb si ele in apa cu sare. Ciupercile spalate bine se taie in doua.
Carnea se amesteca cu patrunjelul, amidonul dizolvat intr-o lingurita de apa, sarea si piperul, se imparte in 6 sau 8 si se fac perisoare care se dau putin prin faina.
Demiglace sauce-ul se pune intr-o craticioara impreuna cu vinul si se incalzeste.
Se infierbanta putin ulei intr-o tigaie si se rumenesc perisoarele.Se scurge apoi tot uleiul din tigaie si se adauga amestecul de vin si demiglace sauce si se lasa sa fiarba acoperit aprox. 10 min pana se patrund bine perisoarele, iar sosul s-a legat. Se adauga ciupercile si se mai lasa cateva minute. Se presara sare si piper dupa gust.
Se scot pe farfurie si se garnisesc cu morcov si broccoli.
Perisoare in sos brun pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel pipersare demiglace sauce vin rosu morcov broccoli
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3890 viz    0 com
3708 viz    0 com
1653 viz    0 com
1636 viz    0 com
1322 viz    0 com
4981 viz    0 com
2841 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023989 (s)