News Flash:

Cum se fac perisoare din carne de pasare

22 Februarie 2013
1969 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 g faina
cca ¼ kg piept de pasare
50 g franzela
50 g ceapa
ulei
1 ou
sare

Pentru sos:

25 g faina
50 g unt
½ l suc de rosii
1 lingurita cu varf ceapa rasa
telina
marar
¼ l apa
sare

Mod de preparare:

Carnea se toaca, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in apa rece si bine stoarsa in pumni, ceapa tocata si calita, un minut, cu 2 linguri de ulei. Se ia din compozitie o cantitate cat o nuca; i se da forma rodunda si se pune direct in apa. Se fierb acoperite, la foc mic, cca 30 minute. Dupa 15 minute, se intorc pe partea cealalta. Untul se infierbanta cu ceapa, un minut, la foc mic si, imediat, se stinge cu sucul de rosii si apa. Cand clocoteste lichidul, se adauga perisoarele. Se fierb 30-40 minute. Cand sunt fierte bine, se completeaza lichidul cu suc de rosii, dupa gust. Faina se freaca cu 2 linguri de apa rece, apoi se amesteca in sos; se lasa sa fiarba cateva clocote. Se potriveste gustul cu sare, iar pentru aroma se adauga marar, telina, tocate.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina franzela ceapa ulei sare sos unt ceapa rasa telina marar apa clocote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2161 viz    0 com
7527 viz    0 com
3630 viz    0 com
2757 viz    0 com
2774 viz    0 com
2093 viz    0 com
1521 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013595 (s)