News Flash:

Cum se fac pateurile cu nuca si sirop

19 Martie 2012
3303 Vizualizari | 0 Comentarii
Pateuri cu nuca si sirop
Ingrediente:

250 g foietaj
300 g miez de nuca tocat
1 ou batut
50 g zahar
1/2 lingurita scortisoara macinata
170 g unt

Pentru sirop:


300 g zahar
300 ml apa
1/2 lingurita de coaja de lamaie
1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare:

Intr-un vas mai mare se amesteca scortisoara, nuca, zaharul si oul. Aluatul rezultat se taie in dreptunghiuri, se umplu foile cu nuca, apoi se preseaza marginile. Cand am terminat punem totul intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor. La final, se ung cu sirop.
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

foietaj zahar scortisoara unt apa vas tava cuptor sirop
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2186 viz    0 com
3874 viz    0 com
2262 viz    0 com
2900 viz    0 com
2942 viz    0 com
3133 viz    0 com
1293 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028319 (s)