News Flash:

Cum se fac pastele picante cu ton si suc de rosii

12 Mai 2017
3345 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva ton in suc propriu
3 fire ceapa verde
1 cana suc de rosii facut in casa
½ lingurita ardei iute macinat
1 varf cutit scortisoara
busuioc uscat
sare
ulei de masline
parmezan

Mod de preparare:

Ceapa am curatat-o, spalat-o si am tocat-o rondele. Din partea verde am oprit 2 linguri pentru decor, iar restul am pus la calit in putin ulei de masline. Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat ardeiul iute macinat si praful de scortisoara, apoi sucul de rosii si busuiocul, si am lasat cca 10 minute sa fiarba. Am adaugat si tonul scurs de zeama si am mai lasat vre-o 15 minute sa se imbine aromele.

Citeste si Paste rigatoni cu carne la cuptor - O bunatate de reteta pentru pranz

In aceasta perioada am pus pastele la fiert, conform indicatiilor de pe ambalaj, iar cand au fost gata le-am scos intr-o strecuratoare, trecandu-le printr-un jet de apa rece, apoi lasandu-le la scurs.

La final am potrivit sosul de sare, apoi am adaugat pastele fierte si am amestecat.
Am pus pastele in farfurii, deasupra am presarat ceapa verde tocata si parmezan ras.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste picante paste ton
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1863 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023304 (s)