News Flash:

Cum se fac pastele in casa

21 Februarie 2012
3683 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste de casa
Ingrediente:

300 grame faina 650
3 oua intregi
1 lingurita piper proaspat macinat
2 linguri cu patrunjel proaspat tocat
1 lingura cimbru uscat

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele si trebuie sa rezulte un aluat elastic,nelipicios,pentru asta ajustam cantitatea de faina adaugata.il invelim intr-o folie din plastic si-l dam la rece,in frigider 30-40 minute, dupa care il portionam si-l intindem in foi sau punem totul la masina de paste. Am taiat sub forma de tagliatelle, am lasat la zvantat, apoi le-am pus in borcane infiletate sau in saculeti de pinza.
Paste de casa pregatite de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua piper patrunjel cimbru
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024396 (s)