News Flash:

Cum se fac pastele cu sos pesto

1 Februarie 2019
587 Vizualizari | 0 Comentarii

Un preparat usor, pastele cu pui si sos pesto sunt gustoase si satioase. Iti poti face sosul si pastra intr-un borcan, gata sa il torni oricand peste o portie de paste proaspete, sau chiar sa le combini impreuna la birou, pentru un pranz.

Ingrediente:

  • 3 bucati piept de pui
  • boia, dupa gust
  • ½ lingurita mix de condimente
  • ½ ceapa tocata
  • 3 catei de usturoi, pisati
  • rosii uscate, dupa gust
  • 3 ardei grasi feliati
  • sos pesto, dupa gust
  • 120 g smantana
  • 100 ml supa de pui
  • 250 g paste
  • parmezan ras, dupa gust
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc

Mod de preparare:

Pregatesti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Intr-o tigaie, rumenesti puiul taiat bucatele aproximativ 5 minute. Condimentezi cu mixul de condimente, boia, sare si piper, dupa gust. Amesteci sosul pesto cu smantana si supa de pui. Calesti ceapa, usturoiul si rosiile deshidratate. Combini cu ardeii inca 1-2 minute. Aesteci cu sosul obtinut si lasi sa dea in clocot usor, apoi adaugi pastele si carnea de pui. Potrivesti de gust cu sare si piper. Servesti cu parmezan si frunze de busuioc.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste carne reteta paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023952 (s)