News Flash:

Cum se fac pastele aglio e olio

6 Noiembrie 2012
2263 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 portie paste/spaghete fierte al dente
boia iute, fulgi de ardei iute sau chiar ardei iuti, tocati marunt
1 lingura ulei de masline
4-5 catei de usturoi
1 lingura pasta de tomate (optional)

Mod de preparare:


Pastele se fierb in apa clocotita vreo 5 minute, atat cat sa ramana destul de tari. Usturoiul se piseaza, se toaca marunt sau se feliaza. Separat se pune uleiul intr-o cratita, impreuna cu usturoiul, ardeiul iute si pasta de tomate si se lasa pe foc atat cat sa de friga putin. La final se adauga si spaghetele bine scurse de apa si se mai lasa 1 minute, amestecand incontinuu, astfel incat pastele sa fie acoperite de o pelicula de ulei.
Se pot servi cu patrunjel tocat, branza rasa ori masline.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete culinare retete vegetariene paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012567 (s)