News Flash:

Cum se fac parjoalele fara carne - Reteta de pe insula Santorini

17 Iulie 2017
703 Vizualizari | 0 Comentarii
Un aperitiv inedit, specific Greciei, sunt chiftelutele de rosii. Afla cum se prepara delicatesa!

Ingrediente:

500 g rosii
frunze proaspete de menta
1 ceapa
2 oua
200 g faina
sare
piper
ulei, pentru prajit

Mod de preparare:

Oparesti rosiile, le decojesti, le razi si storci excesul de apa. Amesteci rosiile cu faina, menta tocata, ouale, ceapa tocata, sare si piper, dupa gust.
Incingi uleiul in tigaie si formezi chiftelele cu mana umeda, apoi le prajesti pe ambele parti. Le scoti pe servete de hartie pentru a se absorbi excesul de ulei.

sursa: click pofta buna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitiv inedit rosii faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012704 (s)