News Flash:

Cum se fac papanasii

12 Martie 2013
4136 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr de branza de vaci
1 lingurita de praf de copt
230-270 gr de faina
2 oua intregi
1 lingurita de scortisoara
1 plic de zahar vanilat
1 lingurita rasa de sare
 
Mod de preparare:

Amesteca scortisoara, sarea, praful de copt, branza si zaharul vanilat. Dupa ce s-a omogenizat se pun ouale si faina. Se omogenizeaza. Din aluatul obtinut se modeleaza papanasii, apoi se prajesc la foc moderat. Papanasii se servesc cu dulceata de visine si cu smantana.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua intregi scortisoara zahar vanilat sare foc moderat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1635 viz    0 com
1755 viz    0 com
1439 viz    0 com
1826 viz    0 com
3885 viz    0 com
5070 viz    0 com
2449 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1950 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025936 (s)