News Flash:

Cum se fac painicile cu branza

21 Februarie 2012
2111 Vizualizari | 0 Comentarii
Painici cu branza
Ingrediente:

100 g parmezan ras
200 g faina tapioca (cassava)
40 ml ulei
100 ml lapte
120 ml apa
1 ou mare
un praf de sare

Mod de preparare:

Laptele, apa, uleiul si sarea se pun intr-o craticioara la incalzit. Nu trebuie sa clocoteasca, ci doar sa se infierbante.
Intr-un castron se pune tapioca, iar peste ea se toarna amestecul precedent (fierbinte) si se amesteca repede si bine pana se aduna totul intr-un aluat.
Se lasa sa se racoreasca aprox. 5 min. dupa care se adauga oul batut, amestecat cu parmezanul. Se amesteca bine pana cand cele 2 compozitii s-au omogenizat. Apoi se framanta bine (5-6 minute).Painicile se coc in cuptorul preincalzit la temp. medie (180°C) timp de 20 min. Se scot pe un gratar si se lasa sa se racoreasca putin. Se pot servi atat calde, cat si reci.
Painici cu branza pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan faina tapioca ulei lapte apa sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1781 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021765 (s)