News Flash:

Cum se fac pachetelele de primavara?

3 Aprilie 2014
2686 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru umplutura:
1 pachet foi de placinta subtiri
3-4 felii sunca sau 300 gr carne tocata de pui
2 morcovi potriviti ca marime
1 ardei gras rosu
1/2 varza mica alba
1 ardei gras galben
2-3 catei de usturoi
½ fir de praz
3-4 linguri sos soia

4-5 ciuperci asortate
300 ml ulei pentru prajit
sare si piper dupa gust

Pentru sos dulce acrisor:
3 linguri otet din orez sau vin
2 linguri sos de rosii
3 linguri zahar brut
2 linguri sos de soia
zeama de la 2 portocale
5-6 linguri de apa
1 lingura ulei de susan sau ce va place
1 lingurita amidon

Mod de preparare:

Intr-o tigaie wok se pune la incins 2-3 linguri de ulei, apoi se caleste carnea de pui sau sunca. Se adauga morcovii, varza, prazul, usturoiul, ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia. Se fierbe totul cam un minut la foc puternic, pana se evapora tot lichidul.
Desfacem foile si taiem patrate aproximativ egale. Punem cam 2 ligurite de umplutura aproximativ pe mijloc. Se suprapun putin colturile laterale pe diagonala, partea dinspre voi se uneste cu colturile suprapuse si rulam.
Se incinge bine uleiul si se prajesc rulourile pana devin aurii. Atentie, ca se prajesc foarte repede!
Apoi le scoatem si se pun pe un prosop de hartie sa eliminam excesul de grasime.

Sos:
Se amesteca toate ingredientele,apoi se pune putin la foc pana ce sosul se ingroasa.

Se servesc alaturi de un sos dulce acrisor.

sursa: gustos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete chinezesti retete pachetele pachetele primavara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1564 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019524 (s)