News Flash:

Cum se fac niste bruschete delicioase

9 August 2012
5979 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 rosii coapte
bagheta
2 catei de usturoi
ulei de masline
busuioc
piper
sare

 
Mod de preparare:

Mai intaia spalam bine rosiile, dupa care curatim usturoiul. Amestecam intr-un castron mai mic oregano, rosiile taiate cubulete, usturoiul pisat, uleiul de masline, busuiocul si un praf de sare. Apoi taiem bagheta in 2 sau in 3, ungem feliile de paine cu compozitia pregatita si le punem intr-o tava. Dam la cuptor pentru maximum un sfert de ora. In afara de rosii, pe bruschete se mai pot pune si bucatele de peste afumat sau ansoa.
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii bagheta usturoi castron tava cuptor bruschete peste afumat ansoa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2704 viz    0 com
2065 viz    0 com
2128 viz    0 com
2590 viz    0 com
1629 viz    0 com
6489 viz    0 com
2609 viz    1 com
1466 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020554 (s)