News Flash:

Cum se fac niste bruschete delicioase

9 August 2012
6100 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 rosii coapte
bagheta
2 catei de usturoi
ulei de masline
busuioc
piper
sare

 
Mod de preparare:

Mai intaia spalam bine rosiile, dupa care curatim usturoiul. Amestecam intr-un castron mai mic oregano, rosiile taiate cubulete, usturoiul pisat, uleiul de masline, busuiocul si un praf de sare. Apoi taiem bagheta in 2 sau in 3, ungem feliile de paine cu compozitia pregatita si le punem intr-o tava. Dam la cuptor pentru maximum un sfert de ora. In afara de rosii, pe bruschete se mai pot pune si bucatele de peste afumat sau ansoa.
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii bagheta usturoi castron tava cuptor bruschete peste afumat ansoa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2785 viz    0 com
2109 viz    0 com
2188 viz    0 com
2641 viz    0 com
1681 viz    0 com
6583 viz    0 com
2656 viz    1 com
1505 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1458 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014674 (s)