News Flash:

Cum se fac mucenicii in Muntenia

6 Martie 2017
6186 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
200 ml apa
300 g faina
un praf de sare

Pentru fiert:
esenta de rom
200 g zahar
2 litri apa
coaja rasa a unei citrice
zahar vanilinat
 
Pentru servit:
150 g nuca macinata
scortisoara

Mod de preparare:


1. Din faina, apa si sare se face un aluat potrivit de tare care se intinde pe masa presarata cu faina si se decupeaza cu forma speciala. Se lasa la uscat timp de o zi.
2. Apoi, a doua zi, toate ingredientele pentru fiert se pun in oala si, cand fierbe apa, se pun mucenicii.
3. Se lasa la fiert pana ce acestia se ridica la suprafata.
4. Se servesc cu nuca macinata si scortisoara.

sursa: libertatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mucenici muntenia mucenici muntenesti aluat mucenici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1856 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016838 (s)