News Flash:

Cum se fac gogosile cu iaurt si miere

12 Decembrie 2014
3362 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita cu praf de copt
300 g iaurt mai gras
2 oua
25 g drojdie proaspata
250 g faina
zahar
miere
sare
scortisoara

Mod de preparare:

Bate ouale cu un praf de sare. Desfa drojdia cu o lingurita de zahar, incorporeaza iaurtul si ouale. Adauga faina cernuta si amestecata cu praful de copt si omogenizeaza. Pune mult ulei la incins intr-un ceaun sau intr-un wok. Ia cu lingurita din compozitia de gogosele si pune in uleiul infierbantat.
Lasa-le doar cat sa devina aurii. Scoate-le intr-un castron, pune deasupra miere si, dupa preferinta, cerne scortisoara.

sursa: ecuisine
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat gogosi reteta gogosi prajituri gogosi miere desert culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4264 viz    0 com
2091 viz    0 com
1550 viz    0 com
1941 viz    0 com
12839 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027213 (s)