News Flash:

Cum se fac fursecurile cu ciocolata?

18 Februarie 2014
1803 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana de unt
1 cana de zahar alb
1 cana de zahar brun
2 oua
2 lingurite de esenta de vanilie
1/4 cana de faina
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
3/4 cana de cacao macinata
1 cana de fulgi de migdale
1 lingura de zahar pudra
48 de bomboane de caramel invelite in ciocolata

Mod de preparare:

Incalzeste untul pana devine cremos si adauga peste el zaharul alb si pe cel brun. Intr-un bol separat, amesteca ouale cu esenta de vanilie. In alt vas combina faina, bicarbonatul si pudra de cacao si ulterior adauga-le treptat in amestecul de unt cu zahar. Adauga o jumatate din cantitatea de fulgi de migdale, acopera compozitia si las-o sa se aseze minim 2 ore.

Amesteca restul migdalelor cu o lingura de zahar si imparte coca in 4 parti egale, din care sa obtii cate 48 de fursecuri, cate 12 din fiecare parte. Inveleste bomboanele de ciocolata in coca pentru fursecuri si presara migdale cu zahar pe fiecare dintre ele.

Preseaza fursecurile pana capata forma unor biscuiti si tine-le in cuptorul preincalzit la 190 de grade timp de 8 minute. Lasa-le sa se raceasca 4-5 minute inainte sa le scoti din tava.
Serveste acest desert apetisant cu o bautura calda pe baza de cafea sau cu un pahar de suc proaspat din portocale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete fursecuri fursecuri ciocolata fursecuri caramel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2096 viz    0 com
2626 viz    0 com
1077 viz    0 com
2990 viz    0 com
1479 viz    0 com
1549 viz    0 com
3094 viz    0 com
2648 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023065 (s)