News Flash:

Cum se fac fursecurile asortate - Noteaza-ti reteta, ca sa o gasesti cand vei avea nevoie

27 Aprilie 2017
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g faina + cca 100-150 g ptr framantat
1 ou intreg
1 galbenus
coaja de la jumatate de lamaie
200 g zahar pudra
1 zahar vanilat
1 esenta vanilie
180 g unt

Pentru ornat:
zahar brun
1 albus + 100 g zahar pudra + colorant + cateva picaturi zeama de lamaie

Mod de preparare:

Untul l-am frecat bine cu zaharul pana am obtinut o spuma. Am adaugat oul si galbenusul si am continuat sa amestec. Am pus si zaharul vaniliat si esenta de vanilie, iar la final am incorporat faina, obtinand un aluat moale. Am pus aluatul pe masa de lucru infainata inainte, si am continuat sa framant compeltand cu faina, pana am obtinut un aluat legat.
Am dat aluatul la frigider ptr 1 ora.

Citeste si reteta de Fursecuri simple si fragede umplute cu gem

Am intins o foaie cu o grosime de cca 0,5 cm si am taiat diverse forme. Pe unele le-am dat prin zahar brun inainte de a le pune intr-o tava neunsa, dar tapetata cu hartie de copt, si a le da la cuptorul preincalzit, ptr cca 15 minute.
Dupa ce au fost gata, pe cale fara zahar le-am colorat dupa cum mi-a venit la indemana!

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta fursecuri fursecuri asortate aluat fursecuri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015692 (s)