News Flash:

Cum se fac funditele cu gem de piersici

29 Martie 2012
2984 Vizualizari | 0 Comentarii
Fundite cu gem de piersici
Ingrediente:

un pachet aluat frantuzesc
gem de piersici
3-4 biscuiti uscati
   
Mod de preparare:

Preincalzim cuptorul la 180 de grade, intindem foaia de aluat pe masa, taiem cu ruleta dreptunghiuri, umplem cu gem de piersici, in care am dat prin razatoare biscuitii ca sa nu iasa compozitia din fundite, invartim frumos aluatul, iar capetele le rasucim exact ca la bomboane, una intr-o parte, iar cealalta in cealalta parte. Dati tava la cuptor (preincalzit la 180 de grade) si lasati pana prin culoare rumena. La final se poate presara zahar praf.
Fundite cu gem de piersici pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat frantuzesc biscuiti uscati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.031514 (s)