News Flash:

Cum se fac farfalle in casa

15 Februarie 2012
3128 Vizualizari | 0 Comentarii
Farfalle facute in casa
Ingrediente:

2 oua
200 grame de faina 650

Mod de preparare:

Am amestecat intr-un vas ouale cu faina, am framantat pana cnd am obtinut un aluat nelipicios si elastic. L-am lasat in frigider cca 40 minute, invelit in folie alimentara. Apoi l-am pus pe masa infainata sil-am impartit in 4 apoi. Am facut foile la masina de paste, apoi le-am taiat foile pe lungime cu rola de pizza, obtiniad fasii cu cca 3 cm latime, dupa care am actionat cu rola cu disc ondulat, obtinand dreptunghiuri dantelate, latura mare avand cca 5 cm. Fluturasii i-am obtinut facand un pliu la mijlocul dreptunghiului si apoi aducand si laturile mari, pliate tot la mijloc, langa el, strangand ferm din degete. Fluturasii sau funditele le-am lasat insiruite pe masa vreo 3 ore pentru a se usca.
Farfalle facute in casa de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Farfalle_facute_in_casa2
oua faina 650
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015153 (s)