News Flash:

Cum se fac eclerele?

20 Ianuarie 2014
3497 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500ml apa
8 oua
1 pachet de unt (250g)
400g faina
1 lingura de zahar
un praf de sare

Mod de preparare:

Se pune apa la foc cu sarea, zaharul si untul taiat cuburi. Cand fierbe, se adauga toata faina odata. Se amesteca continuu pana se omogenizeaza. Cand s-a racit putin se adauga ouale ,treptat, unul cate unul. Iese o coca molicica.

Se pune coca in srit si se fac baghetute in tava pe foaie de copt. Se coc aproximativ 15-20minute la foc mic pana se usuca. Dupa ce se racesc bine se umplu dupa preferinta cu frisca batuta sau cu diferite creme sau budinci. Se glazureaza pe deasupra cu ciocolata topita sau cu glazura acrisoara de lamaie si zahar pudra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete deserturi retete prajituri retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1825 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032753 (s)