News Flash:

Cum se fac crutoanele de paine

1 Februarie 2012
5825 Vizualizari | 0 Comentarii
Crutoane de paine
Ingrediente:

felii de paine
ulei

Mod de preparare:

Feliile de paine se taie cubulete si se pun la prajit in putin ulei. Avem grija sa amestecam pentru a se rumeni pe ambele parti. Este de preferat sa folositi paine mai tare cu coaja crocanta. In general, crutoanele se mananca cu supe.
Crutoane de paine pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei prajit supe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2562 viz    0 com
2040 viz    0 com
2478 viz    0 com
1691 viz    0 com
3777 viz    0 com
1996 viz    0 com
2302 viz    0 com
3078 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023085 (s)