News Flash:

Cum se fac crutoanele de paine

1 Februarie 2012
5928 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Crutoane de paine
Ingrediente:

felii de paine
ulei

Mod de preparare:

Feliile de paine se taie cubulete si se pun la prajit in putin ulei. Avem grija sa amestecam pentru a se rumeni pe ambele parti. Este de preferat sa folositi paine mai tare cu coaja crocanta. In general, crutoanele se mananca cu supe.
Crutoane de paine pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei prajit supe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2723 viz    0 com
2121 viz    0 com
2530 viz    0 com
1777 viz    0 com
3857 viz    0 com
2051 viz    0 com
2368 viz    0 com
3160 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012156 (s)