News Flash:

Cum se fac crochetele de telina?

14 Ianuarie 2014
2235 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 capatana mare de telina
1 cana pesmet
2 oua
sare
ulei vegetal pentru prajit

Mod de preparare:

Telina se curata, se taie bastonase si se fierbe la aburi pana se inmoaie un pic. Ouale se bat iar pesmetul se amesteca cu sare. Se trec bastonasele de telina prin ou batut, se tavalesc prin pesmet apoi se prajesc in baie de ulei. Se scurg pe servetele absorbante si se servesc fierbinti cu sos de smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2672 viz    0 com
978 viz    0 com
1144 viz    0 com
1121 viz    0 com
1026 viz    0 com
1069 viz    0 com
1683 viz    0 com
1397 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028467 (s)