News Flash:

Cum se fac crochetele de pui

17 Aprilie 2013
4135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un piept de pui dezosat
fulgi porumb
sare
piper
boia iute
sos soia
usturoi granulat
4 oua
3 linguri faina

Mod de preparare:

Fulgii de porumb ii maruntim la robot, pieptul de pui il taiem fasii si-l condimentam dupa bunul plac. Eu am folosit sare, piper negru, boia iute, 2 lingurite de sos soia, usturoi granulat. Separat batem ouale si le amestecam cu 2-3 linguri de faina. Dam fasiile de piept de pui prin amestecul de ou, apoi prin fulgii de porumb. Prajim crochetele in ulei incins si le scoatem pe o hartie absorbanta ca sa nu fie uleioase. Se pot servi cu smantana, usturoi si castravete.

Crochete de pui recomandate de bucatariaportocalie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fulgi porumb boia iute sos soia usturoi granulat faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019444 (s)